dimarts, 14 de febrer del 2023

COMPETÈNCIA I DIFERENCIACIÓ

COMPETÈNCIA I DIFERENCIACIÓ
DIA 8 DE FEBRER  
Vàrem investigar si havia alguna empresa que fos semblant i si hi hagués alguna cosa que la pogués diferenciar.
La tasca comptava amb una sèrie de qüestions i la veritat és que hi ha empreses que fan una de les dues coses que feim nosaltres però les dues no i el sistema d'emmagatzemar l'aigua de la pluja cap.

1. Qui són els vostres competidors?
Hem estat fent una recerca, i el competidor més paregut que hem trobat ha estat: Jardineria y Riegos, Martí S.L (Palma de Mallorca). Aquest, té un sistema de reg que consisteix en col·locar principalment els aspersors, també l’unitat o grup de bombeig, tuberies principals…

Es un dels nostres competidors ja que ofereix un procediment d’instal·lació del producte pareguda al nostre, però amb diferents trets característics. D’aquesta manera es pot trobar la diferència que hi ha entre un producte i un altre, la presentació de més i millors productes, el preu, els serveis…


2. Què ofereixen ells?

Jardineria y Riegos, Martí S.L (Palma de Mallorca) ofereix un sistema de regar les plantes amb aspersors i també,  l’instal.lació.


3. Què oferim nosaltres?

Nosaltres oferim un producte d’emmagatzematge d’aigua de la pluja, on podem fer servir-la per regar o per beure, si disposam d’un pou. També, oferim la seva instal·lació. 


4. Quines estratègies utilitzem per diferenciar-vos d'ells i així crear valor al client i que vos vulguin comprar.

Diferents estratègies serien: 

  • Explicar-li les diferències positives entre nosaltres i una altra empresa, en aquest cas la competència. Un exemple seria que cream el nostre producte mitjançant material reciclat, que es un sistema de reg estètic, aprofitam l’aigua de la pluja i així evitam gastar la pública, etc. 

  • Oferir el producte més el servei, generant ofertes, etc.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada