dimarts, 28 de febrer del 2023

ODS

 ODS

DIA 20 DE FABRER

Hem fet una tasca a on hem cercat els ODS relacionats en la teva empresa. 

Hem pensat que els que estan més relacionats són aquests:


Amb el nostre producte, emmagatzemarem l’aigua de la pluja, per així aprofitar-la i reciclar-la, ja sigui, per regar o beure. Aquesta es guardarà a dins un recipient o pou, així, el consumidor no haurà de gastar diners amb aigua. 



La nostra empresa és sostenible perquè no contamina i és favorable pel medi. El nostre producte es fa amb material reciclat i ecològic, i la seva acció principal és emmagatzema l'aigua de la pluja. Juntament amb la innovació de l'empresa, disposam de dos serveis; el de l'aigua potable pel consumidor i el de l'aigua per les plantes. Tot això ajuda a no crear un mal impacte ambiental.



Hem de ser responsables amb el consum de l’aigua. Hem d’intentar reutilitzar-la, no malgastar-la, consumir el necessari, per exemple, evitar deixar aixelles obertes. També hem d’intentar reduir escombraries, ja que, perjudica a n’el medi ambient. 




Amb el nostre producte feim accions per ajudar al clima, un exemple és que reutilitzem l’aigua i no la malgastem. A part, aquest està fet amb materials reciclats ajudant a reduir escombraries. 



Com es minimitzarà el seu impacte negatiu ?

Recollint l’aigua de la pluja i emmagatzemar-la, aprofitant-la després distribuint-la cap al consumidor o cap a la zona de cultiu. 


Com es maximitzarà el seu impacte positiu?

Intentant utilitzar material reciclat per fer l’estructura de la flor i ultilitzant uns colors que no afectin a l’impacte ambiental. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada